söndag, juni 14, 2009

Helgen

Slut på årets kanske regnigaste helg. Natten till fredag vräkte det ner och det höll i sig hela fredagen med. Jag var hos Anna och fick lunch och fika. Det var mysigt. Precis lagom aktivitet för en regnig dag. ;) På hemvägen handlade jag grejer till kycklingsoppa för Catten och Stefan skulle komma och äta middag. Träffade Bella och Gotland i affären och dom hoppade in i planerna med. Så när vi kom hem så var det bara att sätta fart och skala kyckling. Det blev en trevlig kväll, i alla fall för dom som satt i köket med gott vin och trevlig öl. Jag och Tristan var i vardagsrummet där han skrek hysteriskt av magknip. Jösses vad arg han var för att han inte fick trycka i sig mer mat hela tiden. Vi hade dessutom arit uppe sen 5.30 så han var hyfsat trött med.

På lördagen fick vi sova till 7.30 i ala fall. :) Lillasyster och Maria kom för att gå med på Gärdhem second hand. Det står alltid mängder med bilar där när dom har öppet och det var dax att kolla upp vad hysterin gällde. Jösses vad prylar det var där, och folk med!! 3 våningar med prylar fanns det och vi gjorde allt lite fynd. Jag hittade några små silverfat och gamla kakformar, Helena köpte en anslagstavla och lite skålar och Maria hitade lite gamla glas och en ljusstake. Halva priset på allt var det också :)

När vi kom hem så var Maggan, John Erik och Hannes på besök och vi fikade. Tristan fick ett jättefint PUMA set av Hannes och Sofie. :) Maggan hann iväg till Gärdhem en snabbis med och vi fick en fin såsslev när hon kom tillbaka. Tackar, tackar för presenterna. :)

På kvällen hamnade vi hemma hos Mats och Orsi och fick mumsig hemmagjord pizza. Calle och Mats byggde vägg på övervåningen. Orsi delade med sig av bra bebis-tips och Tristan tar nu nappen utan att bråka plus att han fick kummin-te för att få fart på magen. Det funkade utmärkt! :) Han flirtade en hel del med Orsi med ;) Vi var hemma framåt 00.30.

Jag och Tristan har varit uppe sen 7.30 och Calle sover fortfarande. Har inte kommit på vad vi ska göra idag, men det löser sig nog. :)

3 kommentarer:

Orsi sa...

Hi hi, ibland, men med stooor betoning på ibland, så slinker det faktiskt ur mig bra grejer...Jättemysigt att ha er här, som alltid!!!
Kram på er

Maggan sa...

Tack för senast. Bra med gamla huskurer ibland, och billigare än Miniform. Kram på er.

A home far away sa...

Ja jäklar vad det har regnat och det är ju så förbaskat kallt också, men snart vänder det...hoppas, hoppas

Ha en fin dag
Kram Gunilla I Singapore