söndag, maj 10, 2009

Första badet avklarat :)

Natten har varit lugn, alla har sovit både lugnt och länge. Tristan åt vid midnatt och sedan inte förrän vid 8-tiden igen. Sedan somnade vi om och vaknade igen vid 10. Elliot hade då redan hunnit bygga mera Lego och varit ute och hoppat på sin studsmatta en stund. :) Gick upp och gjorde lite frukost och sedan kom Johan och hämtade Elliot vid 11-tiden.

Igår var det besök av familjen Weschke, iaf delar av den. Blev både fika, middag, kaffe och Elliot fick presenter igen. Lego och Bakugans till hans stora förtjusning. Han är makalös på att bygga Lego, han kan sitta i timmar och klarar att bygga svåra saker efter beskrivning, helt på egen hand. När alla hade åkt igår så byggde han och Calle ihop studsmattan. Snacka om lycklig unge som stod där ute och studsade. :) Han hade en bra födelsedag igår. En hel förmiddag med bad och shopping med Calle, besök med presenter, Lego och sen fick han bygga studsmatta. En trött men nöjd 7-åring som kom i säng vid 22-tiden. :)

Tristan har nu på morgonen fått sitt första bad. Vi har ju som sagt ingen badbalja, men det visade sig att en gammal Citymail-back fungerade alldeles utmärkt. Trodde nog han skulle bli smått galen, men inte då... Han slappnade av helt och hållet och blev som en trasa i famnen på mig. Sen låg han där och guppade och såg helt förundrad ut. Rolig unge det där. ;) Så nu ligger han nybadad i bara blöjan och gosar med sin pappa i sängen. Jag håller mig borta ett tag, för jag luktar bara mat och gör så han vill äta hela tiden. Han är nog hungrig snart hur som helst. Han har både spytt och bajsat sen han åt vid 11, så det är ändå snart dax. ;) Innan det händer så hinner jag iaf få lite tvättat och undanplockat. Det är inte helt illa. :)

Kram på er!

2 kommentarer:

Carol sa...

Härligt med bad :-)
Hoppas allt går bra därhemma, verkar så ;-)

Ja Losec var ju bra, har *peppar peppar* inte känt av något nu i ett par dagar, tagit en om dagen!

Kram

LillaLiten sa...

Ja en del får snälla barn=) Molly gallskrek igenom sitt första bad... Vi vill ju se den lilla knatten men har inte vågat oss på att ens tänka tanken med en snorig Molly... men det var roligt att få se lite bilder!! Vem är han lik det går inte att se på bilderna..
Kram