lördag, maj 23, 2009

Ätar-natt istället ;)

Efter gårdagsnattens sömnlöshet så fungerade dagen ganska bra. Tristan slogs med sin mage och lyckades framåt eftermiddagen fylla ett par blöjor, fick lufta rumpan i babygymmet och tog sedan ett bad och blev efter det väldigt nöjd med livet. Han sov i sin baby seat i över en timme och jag fick massa gjort. Körde ett par tvättmaskiner, vek ihop och la undan redan ren tvätt, tömde och fyllde på diskmaskinen, lagade lite småhål i diverse kläder, satte upp en mobil i taket över skötbordet och plockade ut lite av Elliots gamla kläder för tvätt så Tristan kan använda dom. Man får passa på medans man har chansen. ;)

Inatt har han i alla fall sovit, även om han ätit rätt ofta. Han sov över nåt mål igår så då var han tvungen att äta ikapp ju. Så ungefär varannan timme har han velat äta. Jag är med andra ord inte direkt utvilad idag heller. Jag och Tristan gav upp och klev ur sängen vid 9-tiden, Calle kom upp närmare 13. Dagen har sett ut som vanligt, mata bebis, bebis sover, vaknar och vill ha ny blöja. Calle och Håkan har snart lagt golvet klart på altanen, så det blir nog grill där ikväll :).

Imorgon ska vi till Grästorp och fira Albin som fyllt år, men först ska Elliot på fotbollsskola med D-fors GOIF. Ska bli kul att se vad han tycker om det :).

Kram på er!

1 kommentar:

lisaah sa...

Jag tror Elliot blir nästa Zlatan ;)