söndag, april 12, 2009

Påskafton :)

Påskafton var en solig historia. Redan på dagen kom Catten och Stefan ut för att njuta av solen. Mia och Jesper var förbi och tog en fika ute i solen innan de for vidare för att hinna träffa alla innan de åker tillbaka till Danmark. Nu har vi snart gjort åt allt mitt fikabröd från frysen ;) Dax att baka nytt kanske?

Elliot blev hämtad av pappa som hade lånat farmors ärtgröna Peugeot-cab och kom farande med taket nere. Ungen fullkomligt studsade in i bilen vill jag lova. ;) Det tyckte han var häftigt. :)

Calle har snart betsat klart i trappan, det blir jättefint! Snart har vi kanske fått upp räcket då, vilket känns bra. Inte direkt säkert här utan trappräcket i hallen.

Framåt eftermiddagen så kom Cattens syster Johanna med och vi satte lite fart med maten. Vi testade att marinera kött i vakuumburken Calle fick i julklapp, den fungerade fin fint! Dagens meny var grillat (igen). ;) Fläskkarré, fläskkotletter, grillade potatishalvor och sallad. Mumsigt! Det är så härligt att grillsäsongen är igång! Finns inte mycket som är godare.

Hur som helst så blev det en trevlig kväll med mat och mycket prat. Precis som vi gillar det. ;)

Mag-busen lever om som vanligt där inne, påskafton eller inte ;) H*n bökar runt en hel del och det kommer fortfarande rikigt hårda sparkar, men mest är det små fötter man känner som virvlar omkring och trycker ut på konstiga ställen. Det börjar väl bli trångt gissar jag. Känns som att magen flyttat ner lite grann iaf, det är lite lättare att andas. Det tycker ju jag är trevligt. :)

Nu ska jag äta min frukost och smyga ut och kolla om det har kommit någon tidning idag. Annars blir det bara frukost. Hantverkar-Calle får sovmorgon, brukar väcka honom till frukosten är klar, men han kan nog behöva sova någon dag. :)

Kram på er!

1 kommentar:

Maggan sa...

Vilken enegi! Både på Skrutten och Calle! Calles morfor hade varit jättestolt. Han gav Calle en stubbe, pappspik och en verktygslåda med en riktig liten hammare, tumstock mm, när han fyllde 2 år! Man ska ha riktiga verktyg, sa morfar, annars kan det vara. Måhända satte det spår i den lille två-åringen? Så skönt för dig att du kan börja andas lite bättre. Var ligger namnfrågan för närvarande?
Kram på er.