tisdag, april 21, 2009

Morgonutflykt med arga kissen

Igår var en dag som blev väldigt lugn, fick feber framåt lunch och blev helt konstig i hela kroppen. Mådde lite illa, toksammandragningar, ont i ryggen och på sidorna om magen. En rastlös känsla men samtidigt helt slut. Lurigt. Var ändå tvungen att åka till Apoteket och handla lite till BB-väskan. Bröstvärmare och lite annat behövdes inhandlas, kom på att det kanske är dax att få packat klart vid det här laget. Var även på H&M och köpte ett par vettiga mössor till bebisen att ha på BB. Fyllde sedan på med ett par paket Dextrosol och lite hygiengrejer. Oj, vad mycket att tänka på till slut.

Var med Calle ner för att hitta skruvar till trappräcket senare, och då hittade han även sitt eftersökta set med högtryckstvätt med massa tillbehör så vi fick köpt den med. Nu kan vi tvätta bilarna så bra hemma ;)

Sessan fick matförbud igår vid 18, vilket hon struntade högaktningsfullt i, ända tills 22-tiden igår när hon verkligen började inse att det inte skulle bli någon tonfisk till kvällsmat. I morse var hon inte direkt gladare och när onda matte dessutom stängde in henne i badrummet för att hon inte skulle gömma sig innan avfärden till veterinären så var hon inte en nöjd katt alls. Hon jamade hela vägen till djursjukhuset, men så fort vi kom in i väntrummet så blev hon tvärtyst. I undersökningsrummet såg hon ilsket på sin matte och när hon sedan blev lämnad i en liten bur på bordet där, så var det en MYCKET förnärmad katt. "Vänta du tills jag får tag på dig!", såg det ut som hon tänkte. ;) Får hoppas hon kommer över det, men hon lär väl hata mig ett tag framöver ;)

Kram på er!

2 kommentarer:

Catten sa...

Haha hon som e så långsint också!!!!

mamsen sa...

Sessan kanske förhoppningsvis blir snällare efter ingreppet.
Så bra att du fått packat väskan till slut, är lite jobbigt att göra det när det verkligen är dax att åka.
kram