fredag, april 10, 2009

Juli i april ;)

Igår åkte vi till sjukhuset för att ta mitt blodprov som MVC inte kunde ta i onsdags. APTT och B-Trombocyter var det som skulle kollas. Vanligt prov, inget att hetsa upp sig över, men Elliot hade som vanligt roligt på labbet. Han älskar verkligen att kika på alla grejer dom har där och han tycker det är jättespännande att se blodet rinna ner i rören och frågar alltid en massa så den stackars personalen har fullt upp. ;) Han blir nog läkare den där. Vet inte hur många modeller av kroppsdelar han plockat isär när han varit med mig hos olika läkare. ;)


Efter det så fikade vi en sväng med Johanna och Sindra. Roger käkade lunch samtidigt mitt i arbetandet så han var oxå med. Kul att se dom, var ett litet tag sedan. De ska komma ut nästa vecka och kika på huset och så ska vi få låna en insatts av dem som gör att babyskyddet passar i vagnens chassi.


Åkte hem en snabbis efter fikat och hämtade kladdkakan vi bakade på förmiddagen. Sedan tog vi med oss Calle och åkte till Kinnarumma och hälsade på fam Larsson och nytillskottet Juli. På vägen hämtade vi vårt babyskydd som kommit in på Barnvagnscentralen. Det var jättefint.


Har aldrig träffat en så liten bebis tror jag, förutom när Elliot föddes då. Hon var inte ens ett dygn gammal när vi kom dit. Vilken lite sötnos! Så det var mycket bebisprat över fikat kan man säga ;) Sedan blev vi kvar, Calle fick ett par öl och sedan serverades grillat. Hemskans trevligt var det! Andréa och Elliot lekte jättefint hela eftermiddagen/kvällen men vid 22:30 fick jag lov att packa in pojkarna i bilen och köra hem. Underbar eftermiddag blev det iaf och vi hade så trevligt.

Calle träffar Juli. :)

4 kommentarer:

Magnus sa...

Tack för trevligt sällskap. Alltid trevligt att slippa dricka öl själv.. hehe

lillasyster sa...

juli, va gulligt :)

mamsen sa...

Calle ser ut att ha rätt handlag med Juli.Nu längtar ni allt efter er egen baby
GLAD PÅSK
kram

Anna sa...

Tack själva, vi hade det kanongott igår, så trevligt sällskap och lite vin ;-)