torsdag, mars 05, 2009

Halta-runt-veckan

Den här veckan är nog officiellt utnämnd till halta-runt-veckan. Har tokont i rygg och höfter just nu. Svårt att sätta sig ner, jobbigt att sitta, svårt att ställa sig upp och svårt att ligga ner. Inte mycket kvar att roa sig med om man säger så. Var på ett inte så trevligt möte med specialistMVC i tisdags, helt värdelöst möte jag hade klarat mig utan. Man ska inte tro man blir sjukskriven för man inte kan göra sitt jobb inte. Ont i ryggen är helt normalt när man är gravid. Det hade jag kunnat räkna ut ändå, men om man inte klarar sitt jobb borde man väl ändå förtjänat sen sjukskrivning? Usch! Inte sams med den läkaren.

Mitt projekt blev istället att få havandeskapspenning, så igår postade jag en ansökan. Får väl se hur det går med den. Annars blir det buss på nästa läkare...

Idag har jag återigen varit på sjukhuset och farit omkring. Trevligare möte den här gången. Har fått utprovat ett foglossningsbälte som ska hålla ihop höfterna på mig och det verkar funka ganska bra. Känns stadigare när man har det på, även om smidigheten (den lilla jag hade kvar) inte direkt ökade. ;) Men, men... Funkar det så är det ju värt det. Bebis ogillar dock konstruktionen lite för bältet trycker även magen lite uppåt, dvs mindre plats att sparka runt på. Har varit några vilda protester under dagen här. Kanske lugnar sig så småningom, börjar bli väldigt trångt där inne nu gissar jag. Magen är utspänd och hård som en kanonkula. Har börjat få ganska skarpa förvärkar med, hade jag ju tidigt med Elliot också.

Igår var jag och Elliot med FL-flickorna på fika hemma hos Mari. Jättetrevligt som vanligt och mumsig kaka till på köpet. Kul att få se hur de andra bor med, vi pratar ju mest på nätet annars. Jättefint hus hade Mari iaf. :) Anna och jag åkte till Babyproffsen efteråt och hämtade våra gratispaket från Pampers. Tänk vad dom gillar att ge gratisprylar till tjockisar. Men sjukskriven får man inte vara... ;)

Dagens projekt är att hämta linser hos optikern och ta en sväng till Barnvagnscentralen för att kolla deras utbud på beg babyskydd. Ska se om mamsen hinner med en fika när hon ändå är i stan, Elliot vill ju träffa mormor så klart. :)

Kram på er!

2 kommentarer:

mamsen sa...

fika blev det naturligtvis, mysigt
kram

Carol sa...

Hoppas att du åtminstone kan få HP då! 68 dagar kvar såg jag på din blogg, hel HP är ju 60 så dom får rappa på på FK ;) heheh
Kram