måndag, mars 16, 2009

Calle 31 år

Här har det varit full rulle hela helgen, igen... ;)
I fredags gjorde vi inget särskilt. Förberedde för hantverkarna som skulle dyka upp och fixa vårt hallgolv. Calle och Elliot vitsåpade golven i de båda grå sovrummen och det blir jättefint. Dock resulterade det i att Elliots säng var full med prylar och golvet var vått när han skulle sova, så han fick sig en natt på soffan i vardagsrummet. Han var inte helt missnöjd med det men lite förvirrad var han uppe och velade vid 1:30 och undrade vad han gjorde i soffan. ;)

Lördag var han uppe vid 6:30 och väckte då även mig. Jag som inte kan somna om längre. Gjorde dock ett försök men gav upp vid 8 när han ville ha frukost. Hann även med att köra igång en maskin tvätt, en diskmaskin, baka en tårtbotten, vika tvätt, röja lite här och var. Sedan var det simskola, på hemvägen handlade vi lite och sedan hem och baka färdigt Calles tårta. Efter lunch damp mamma, pappa och Helena in med kakor och tårta för att fira Calle och lämna lite grejer. Elliot har nu en stor hylla i sitt rum och bebisen har fått sin säng. Trevligt var det oxå. Redan innan de hann åka kom Andreas, Laura och lilla Molly. Det blev husesyn, massa mat och prat och naturligtvis melodifestival. Hemskans trevligt det med. :) Hyfsat trötta var vi vid det här laget men vi såg färdigt festivalen innan vi gick och lade oss.

På söndagen var Elliot uppe vid 6:45 trots den sena kvällen och då höll jag på att dö. Men han ville bara ha näsdroppar, sen gick han och somnade om!!! Det händer ungefär en gång om året att det lyckas. Jag kunde inte somna om utan gick upp. Fixade en frukostbricka till Calle vid 8 och skulle ta med Elliot in, men han sov så gott så han fick fortsätta. Åt frukost och vid 9 kom en utsövd unge upp med ett stort flin. ;)

Vi gjorde oss iordning och packade ner en massa saker vi skulle behöva på kvällen, då vi skulle sova i källaren pga flytspackling på övervåningen. När hantverkarna kommit och fått sina instruktioner åkte vi till Partille. Var en sväng på IKEA och köpte gångjärn, lite bebisgrejer och lite till Elliots rum. Sedan till Partille för middag med familjen. Mumsigt som attan var det! Oxfilé och ugnsstekt potatis. Tårta till efterrätt. :) Körde hem Elliot till pappa på vägen hem och sedan var vi äntligen hemma vid 22. Inser då att det inte är lagt nåt flytspackel utan bara armering och golvvärme så vi flyttade upp sakerna och sov i sovrummet i alla fall. Blir väl en natt i källaren i natt istället. Men men.. Sen ska det ju bli klart äntligen!

Kram på er!

1 kommentar:

mamsen sa...

Oj, ingen vila för dig inte. Hoppas flytspacklet kommit på plats nu.
Kram