måndag, januari 12, 2009

Helgen som gick :)

Här kommer lite bilder från helgen som gick. Elliot gick på sin första simskolelektion i badhuset här i Dalsjöfors. Det gick jättebra och han gillade det. :) Han stannade en stund efter det var slut för att plaska lite extra i poolen. Sen såg han ut så här när han skulle komma upp. ;) På eftermiddagen var han på Disney on ice med sin pappa i Göteborg. Vi andra stannade hemma och...... ja precis. Vi fortsatte med renoveringen. ;) Vad annars. Fick massa hjälp av Bella, Gotland och lillasyster som gjorde en fin-fin insats. Mutade dem med plankstek på kvällen. Det var gott det.

Väggen i det fd gula sovrummet är nu kalkvit. Verkar som att det blir vårt sovrum i alla fall, som vi tänkte från början.


Andra sidan av fd gula sovrummet. Nu ska bara snickerierna bli vita med så blir det nog fint. Ser ganska rosa ut på bilden, men det e mer åt det gula hållet, fast vitt. ;)Hallen är nu vit. Kalkvit även den. Taket är sprutmålat, väggarna i princip klara och fönstret och dörrkarmen har ca en strykning kvar innan de är klara.

Källaren ser ut som hej kom och hjälp mig. ;) Väv uppsatt på väggarna och en del spackel på tork. Bör vara klart för vit väggfärg ikväll. Taket är redan målat.


Lite mera sovrum. :) Notera att den fina trappstegen lyckas komma med på de flesta bilderna. ;) Linslus.

Trappstegen posar snyggt även i hallen. ;) Trappräcket ska få färg med, delvis vitt, delvis träfärgat. Golvet ska bli grå klinkers.

1 kommentar:

mamsen sa...

Jösses vilken fart ni har på renoveringen, ni är duktiga.
Heja,heja simma på
Kram