lördag, januari 03, 2009

Jag fick en fin utmärkelse

Kikade förbi hos min kompis Laura i hennes blogg och hittade en liten utmärkelse som hon delade med sig av. :) Så jag får göra detsamma här då.

**********************************


Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!
******************************************
Lillasyster yster
Syster skriver om sitt liv och lägger upp många fina bilder. Alltid kul att se vad hon har lagt in för kul.
Svägerskan
Marika bloggar som Lilla Pissmyran om livet som småbarnsförälder med renoveringsnojja. :) Massor med fina bilder på hennes loppisfynd, pysselgrejer och inte minst på pojkarna.
Lisaah
Söta Lisa bloggar om allt möjligt, ibland glada fester, ibland argaste arga inläggen. ;) Men alltid roligt att läsa.
Bästa kompisen Catten
Ny på bloggandet är bästisen Catten som fick starta blogg när hon tillsammans med Lina drog på äventyrssemester till Nya Zeeland. Jättekul att läsa om deras, ibland helt vansinniga, påhitt down under. :)
Lilla Liten
Med hus, man och ny bebis så händer det alltid nåt på hennes blogg Livets karameller. Stort och smått får alltid plats här. :)
Carol
På Familjeliv träffar man likasinnade och Noelles mamma skriver om livet med barn, både i och utanför magen. Lite som jag. ;)
Länkarna till dessa bloggar hittar ni i listan här till vänster under "Bloggar jag läser" :)
Kram på er! :)

Inga kommentarer: