onsdag, november 12, 2008

VAB - andra dagen

Hemma idag igen med Elliot. Han har haft lite feber och varit allmänt hängig så han behövde få vila lite. Idag är han piggare och inte varm så imorgon blir det väl jobb och skola igen. :)

Nu när vi ändå är hemma så försöker jag passa på att fixa lite saker och jag har bland annat satt ut spisen och kylen från gamla köket på Blocket. Har haft en herre här som tittat på spisen, han skulle hem och kolla upp lite saker sen skulle han höra av sig igen. Har en spekulant till som väntar på besked om den. Skönt att bli av med prylar som tar massa plats som ska vara till annat.

Grävarna har lovat att vara färdiga den 14 november (dvs fredag) men har inte visat sig här ännu. Ska bli hemskt spännande och se hur det här går. ;) Lite skönt att få tillbaka vanliga entrédörren.

Mamsen: Jadå, magen rör på sig, i alla fall inuti. Utanpå känns inget ännu så Calle och Elliot får vänta på att känna. :)

Kram på er!

2 kommentarer:

mamsen sa...

Det går framåt med både det ena och det andra ser jag. Krama Elliot från mig. Vi ses på söndag om vädret tillåter
Kram

lisa sa...

Åh vad det ska bli roligt och känna sparkar och bök i magen sen =) Om du är riktigt snäll så kanske du får paket på sön ;)