torsdag, oktober 09, 2008

Renovering även av blogg :)

När vi ändå håller på och river ut hela huset så kan jag lika gärna göra en uppdatering av bloggens vackra ansikte. ;) Så här kommer den nu i nya färger och ny layout. Lite uppfräschning så här på höstkanten.

Köket kan nog närma sig färdigt den här helgen, peppar, peppar... Kommer en elkille och fixare en kabel imorgon bitti och då kan vi få igång hällen, vilket i sin tur gör att vi kan flytta tillbaka skåpen där de ska stå, montera dem och sätta fast bänkskivan. Kylen/frysen kom igår, ett rostfritt monster på 120 glada kilon med ismaskin i dörren. Fin var den i alla fall. :) Nu när den har kommit kan vi även montera diskmaskinen och den bänkskivan ordentligt. Ugn nummer 2 ska in i sitt hål och sedan kan vi även där slutmontera. Så det tar sig, om man får säga så! ;)

Igår vaknade vi nämligen av brandvarnaren kl. 4.20. Calle for ner i källaren och hittade ett brinnande pellets-rör. Det blev akutsläckning i diskhon i tvättstugan och nu luktar alla rena kläder brandrök. Praktiskt. Så lärde vi oss hur viktigt det är att hålla dammfritt runt pannan och i pelletsmataren.

Var på MVC igår, hela familjen. Allt ser bra ut även om jag hade lite dåligt blodvärde. Fick järntabletter som skulle hjälpa mot det. Förhoppningsvis gör det mig även lite piggare. Ska beställa tid för ultraljud idag och invänta besöket på SpecMVC på tisdag. Dax för de underbara sprutorna igen, jippi! ;)

Idag vaknade Calle med över 39 graders feber, inte så käckt när grävaren kommer för att gräva runt huset för dräneringen. Fick tryckt i honom Alvedon och fick upp Elliot i sista sekunden för att hinna med bussen till jobbet. Lite panikmorgon men det löste sig i alla fall.

Helgen är fullspäckad, igen. Lördagen består av dop och sedan akademisk högtid och söndagen ska vi till IKEA och födelsedagsmiddag i Partille. Sova kan man göra nån annan gång. ;)

Kram på er!

2 kommentarer:

lillasyster sa...

fin bloggen blev du :)

mamsen sa...

Ni hinner inte ha tråkigt i alla fall. Krya på dig till Calle. pappa hälsar
kram