måndag, augusti 25, 2008

Ny vecka och full fart igen.

Måndagen har återigen kommit, att det ska gå så fort. Fick jag bestämma skulle mån-fre gå fort och lör-sön vara lite längre. ;) Önsketänkande så klart.

Denna veckan är det APT på jobbet, pappa fyller år och vi ska ta årets skolfoton på onsdag. Det betyder att jag måste färga håret idag för imorgon kommer jag varken orka eller ha tid att fixa till det. Just nu känner jag iofs inte för det heller, men vad ska man göra. Bita ihop och lösa problemet gissar jag. Ska tajma in det med maten och när tvättmaskinerna är klara. Det gäller att effektivisera det hela. :)

Till helgen har det varit en anstormning av grejer att göra. Ludde och Hannes fyller 24 på fredag och har fest i Gbg, sen har vi en inflyttningsfest/40-års fest i Borås, samt en kräftskiva i Härryda på lördagen och avslutningsvis Albins dop i Grästorp på söndagen. ALLA gillar den här helgen, uppenbarligen. Vi har dock fått lov att tacka nej till både fredagen och lördagen och satsar på söndagens dop istället. Man kan inte göra allt, även om man vill. Ska bli kul att träffa familjen på söndag, det var ett tag sedan vi var samlade allihopa faktiskt. Blir ju lätt så när man inte bor på samma ställe.

Lillasyster har som sagt flyttat in och är idag ute på sin nollnings första lek-kväll. Hon får säkert skitroligt, även om hon varit på kåren mer än dom flesta vid det här laget. ;) Lillebror får kanske oroa sig för att hon blir kårdrägg innan Elliot blir det... ;)

Kram på er!

1 kommentar:

mamsen sa...

Svamp och fläskfile är inte så dumt. Tack för att du hyser lillasyster och vakar lite över henne (nu blir hon arg när hon läser detta, tror du inte det?
Vi ses på söndag, ska bli kul
Kram