lördag, juli 19, 2008

Husaffär, steg 4. Och min produktiva lördag ;)

Så där ja! Nu är huset helt klart vårt! Äntligen! Känns hemskt skönt att ha kommit överrens med säljarna och fått allt i ordning. Priset till slut blev 1050000, med avdrag för de saker som framkom på besiktningen som vi inte visste innan. Vi var redan innan rätt nöjda med priset på 1, 2 milj, men nu är det ju rena rean. ;)

Det kommer bli en del jobb, dummare än att man fattar det är man ju inte, men det ska faktiskt bli kul. Att få jobba tillsammans på något som bara är vårat. Kommer säkert bli jobbigt många gånger, men när det blir klart så tror jag verkligen på det här huset. Trots att det har vissa problem så känns det väldigt bra i magen, och jag har lärt mig att magen ska man lyssna på. :)

Idag har jag och Elliot gjort en tokinsats i lägenheten. Vi har städat som galningar i 8 timmar i sträck, till och med glömt att äta! Så nu väntar vi på pizzan som de vänliga herrarna på Pyramiden ska göra ut till oss. Den har vi förtjänat idag! :) Lägenheten är nu hemskt fin, Elliots rum ser ut som nytt och vi har kastat 2 sopsäckar (!) med trasiga leksaker och skräp från hans rum. Lika bra att göra det ordentligt när man ändå håller på. :) Calle är ute och leker med pojkarna idag. Vissa har smugit iväg och gift sig för ett par månader sedan och då åker man på straff-svensexa i efterhand. ;) Fick ett mms med en herre i griskostym, liggandes på magen med en stadig polisdam på ryggen som bestämt såg ut som hon satte handklovar på honom... *skrattar* Illa när man känner poliser och är ute och slarvar. ;) Kul verkar de har iaf.

Nu kommer vår pizza!

Kram på er!

Inga kommentarer: