torsdag, juli 17, 2008

Husaffär, steg 3.

Idag kom besiktningsprotokollet äntligen!! Egentligen ingen jättespännande läsning, men ändå. Calle pratade med mäklaren om resultatet så nu väntar vi spänt på vad som ska hända. Blir det prissänkning, ingen affär eller en bra affär? Återstår att se. :)

Vi var på Noblessa för att designa ett kök. DET var roligt!! Peta runt i material, skåpluckor, handtag, skåp och lådor... ;) Just nu har de halva priset på kök, inkl vitvaror så vi passade på att designa hela grejen på en gång, med nya vitvaror och allt. Det var ju trots allt bara ett förslag vi gjorde så vi kan ju plocka bort saker för att anpassa ekonomin lite sedan. ;) I nuvarande design skulle det gå på glada 150 000 kr! Det ni!! ;) Men oj vad snyggt det blev! Stommar och bänkskivor i amerikansk valnöt och vita luckor med rostfria handtag. Integrerad diskmaskin, fristående rostfri kyl/frys och integrerad ugn och micro i rostfritt. Stor induktionshäll och rostfri fläkt är det med.

Kom ihåg att detta bara är en skiss.. ;)

Så här ser det ut från dörren mellan kök och hall. Fin utsikt fick vi på köpet.. ;)

Här i anna vinkel. Dock är det fel med det höga skåpet till höger där uppe. Ska vara de låga som är på första bilden där ugn och micro är integrerade. Närmast nederkanten är en bänk med lådor och skåp under, samt enkla hyllplan över.

Elliot fick papper och penna och designade egna kök sittande på golvet. Fascinerande att han överlevde strax över 2 timmars köksprat.

Fin regnbåge har vi haft med. Visst är den läcker! :)

Kram på er!

3 kommentarer:

mamsen sa...

väldigt snyggt, tycker vi. Lycka till med fortsättningen av era affärer
Kram

lillasyster sa...

ser fint ut :)

Gjafen sa...

Pfft! Photoshopad.. ser jag lång väg... ;)