måndag, februari 11, 2008

Attacker å koppor minsann!

Häromdagen skrek mitt virusprogram högljutt när jag försökte komma åt bloggen, och varnade för att det fanns risk för Phishing på blogspot.com så det har inte blivit något uppdaterat på ett par dagar. Nu verkar dom dock ha fixat till det igen.

Var på trevlig inflyttningsfest hos Fredrik och Linda i Majorna i fredags. Massor med känt och okänt folk och riktigt trevligt! Tack för den kvällen alla inblandade! :)

Catten var chaufför så vi åkte hem redan på natten och vaknade hemma på lördagen. Skönt att få vara hemma och slappa lite istället för att behöva spendera dagen i någon annans soffa. Vi åt god frukost som Catten fixade till, hon borde sova över oftare tycker jag. ;) På dagen åkte vi och hämtade Elliot hos Johan, handlade på ICA och köpte med pizza hem till Calle som skulle spela lite när vi var borta. När vi kom hem så hade han dock städat lägenheten, gjort rent soffan och tvättat fönstrena! Glad och uppskattad överraskning ;) Mer sånt tack!

Det var helt underbart att träffa Elliot igen. Han brukar ju vara borta två veckor åt gången, men bara för att han var utomlands så kändes den här gången längre än vanligt. Skönt att se honom igen hur som helst. Kramig och mysig är han också. :) Igår började jag hitta små prickar på honom och senare även små blåsor. Så nu har vi vattenkoppor och blir hemma hela veckan. Calle ska jobba hela helgen så jag och Elliot åker till mormor och morfar och kurerar oss. Har inte sett dom sedan i julas och det här var dessutom en av de helger som råkade passa, vi har lite mycket nu med Calles kommande 30-års fest och sånt. Får passa på helt enkelt.

Här är Prickis dag 1:


Han är inte direkt ledsen över sina koppor... än... ;)


Dom syns lite dåligt, men kan vara kul att jämföra med när dom har blivit fler ;)

I eftermiddag kommer akut-Catten med leverans av Alvedon och anti-kli medel så vi klarar oss ett tag. ;) Vi fick inte gå till Apoteket på egen hand, tydligen finns det svaga och gamla människor där sa sköterskan på Vårdcentralen... hehe... Men Catten kan inte bara göra frukost, hon kan fixa medicin med... Tokbra Catt det där! (Tack för hjälpen, gumman!)

Återkommer med uppdateringar av Prickis! ;)

Inga kommentarer: