onsdag, januari 09, 2008

Snön kom... och försvann...


Här ska åkas pulka! Elliot på väg upp i backen med sin "åk-sko".


Man måste sitta ordentligt... (även om just det här försöket gjorde att han åkte baklänges ner för fel sida kullen, hehe)


Men sedan kom han ner med framändan först i alla fall. ;)


Vi byggde en snögubbe med. När Calle kom ut med en morot till näsan så tog det 3 minuter innan Elliot beslutade sig för att äta upp den. :)


Roligt hade vi i alla fall. :)

**********************************************

Igår kom jag hem från 2 dagar på Lingatans konferens med jobbet. All snön borta och ösregn när vi kom ur bussen. Så tråkigt! Lingatan ligger nära Brastad, dvs nästan precis där Calles sommarhus ligger. Det var massor med snö där och det var ju skönt att få se lite ljus i det gråa eländet. Vid frukosten på tisdagen så singlade det ner stora flingar alldeles utan att bli störda av en enda vindpust, det var så vackert! Lingatan låg precis vid havet och hade en badbrygga med bastu och en vindunderlig utsikt över vattnet. Ett mysigt ställe med god mat, trevliga rum och fin relaxavdelning med pool.

Inte nog med att det var ett fint ställe, det var otroligt inspirerande också. Många diskussioner fördes och jag tror nog att nya samarbetsband knöts. Vi var folk från förskolan och upp till år 6 som träffades. Tonvikten låg på språket och den röda tråden som ska gå från förskola och vidare upp i skolåren. Det blev väldigt mycket diskuterat och många idéer har luftats. Jag gillar verkligen när man får tid att verkligen sitta ner och prata utan att behöva avbryta när man är mitt i. Så tack till chefen som fixade det här och som förstår hur mycket ens prestation på jobbet förbättras när man får möjlighet att inspireras av de som jobbar runt omkring en. :) Om alla ändå fick ha en sådan chef... :)

3 kommentarer:

lillasyster sa...

haha va söt han är :))

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

lillastyster sa...

me dont like u!!!!!! ja vill me rida westerntottisar!