måndag, januari 21, 2008

Så var det feber-dax...


Taco-fest för småfolket.. :)
****************************************

Helgen har varit trevlig med mycket sällskapande med Bella, Mattias och flickorna. De kom hit på lördag förmiddag och Elliot fick lite leksällskap. Han och Ida lyckades vara ute och leka i säkert 15 minuter innan de kom in igen. ;) De slogs halva dagen, båda lika tjurskalliga, och sedan gick det ganska bra faktiskt. Killarna åkte och shoppade mat och grejer och sedan åt vi tacos här. Gick sedan hem till Mattias och Bella och vidare därifrån till Frankens inflyttningsfest. Barnen var hemma med Tinna. Trevlig fest var det och Elliot sov över hos tjejerna.

Hämtade honom dagen efter och blev kvar där nästan hela dagen. Åt pizza och fikade på Bellas goda chokladkaka. Elliot fick feber och det var länge sedan det hände. Så idag är vi hemma han och jag, blir hemma imorgon med för han har fortfarande lite feber. Får ju se till att han är frisk så fort som möjligt eftersom han ska åka till Gran Canaria på fredag med sin pappa. Vore ju synd om dom missade sin resa för att han är sjuk. Vattenkoppor och vinterkräksjuka går just nu både på mitt jobb och på Elliots avdelning så vi får hoppas att det håller sig borta. :)


Inte lätt att spela Guitar Hero när gitarren är för stor. ;)

3 kommentarer:

lillasyster sa...

ja hörde att ni fått trevliga grannar :)

lillasyster sa...

jaha ja har fått för mig att dom bor i huset mitt imot... ja hörde att dom förlovat sig :)

mamsen sa...

Vilka grannar talar ni om?
Hoppas godingen klarar sig från vattenkoppor så resan blir av. Hälsa honom och önska en trevlig semester från mormor och morfar
Kram