onsdag, december 26, 2007

Hemma igen!!!

Jag på sightseeing utanför St Pauls Cathedral i London.

----------------------------------------------------------------

Tillbaka hemma efter London-resan och julfirande i Partille. Känns som om man varit borta i evigheter men det är ju inte riktigt sant. ;)

London visade sig från sin bästa sida och vi hade mer eller mindre soligt alla tre dagarna vi var där. Ibland har man tur. :) Vi använde oss av den totalt oplanerade varianten och tog med oss en karta och satte oss på tunnelbanan. Kvällen vi kom hade vi total tur och kom nog med den sista tunnelbanan till Earls Court där vi skulle bo. Landade på hotellet strax efter midnatt och var helt färdiga. Efter hotellfrukosten så tog vi tunnelbanan och åkte till Tower Hill. Här trodde vi att vi hade en plan, men den gav vi snart upp. Det visade sig även att om man promenerar så kan man se en massa saker längs vägen. Så man kan lugnt sig att vi har gått. Gått, gått och gått tills vi trodde att smalbenen skulle krypa ut ur fotsulan. Vi hade med oss en karta som vi kryssade av det vi såg och det utvecklade sig snart till rena London-bingon och vi avverkade otroligt många sevärdeheter på de dagar vi var där. Det var kul att bara gå dit man kände för utan att planera något särskilt och vi lyckades pricka in många bra grejer med hjälp av ren och skär tur. ;) He he...

Lite julklappar fick vi handlat också och det var ju tur, för det var lite syftet med resan från första början.

Julafton spenderades i Partille och det var mysigt med julmat, gran och klappar som sig bör. På juldagen kom mamma och pappa med Elliot och han fick sina julklappar. Det var en halvhysterisk orgie i slita upp paket, men han lugnade sig efter en stund. ;) Han och Calle spenderade sedan flera timmar med att bygga ihop en traktor av Technic-Lego. Den skulle vara för 8-14 år gamla barn, men... Några timmar senare hade ungen satt ihop den helt själv, med hjälp av Calle som pekade på bilderna i ritningen och lugnade ner honom när han hade för bråttom. Han är helt otrolig den lille! Man upphör aldrig att förvånas. :)

Nu är det dax att ta tag i nyårsplaneringen istället. ;) Alltid är det något...
Tack alla för de fina julklapparna och det mysiga sällskapet. :)

1 kommentar:

mamsen sa...

Hej!
Det var mysigt att träffa er på juldagen. Kram