onsdag, december 19, 2007

Fixardag!

Nyss hemkommen från jobbet och nu är det fullt ös hela resten av dagen/kvällen. Avslutade jobbdagen med julbord med all personal och alla barn. Det var gott och det är väldigt mysigt att slå ihop avdelningarna och äta tillsammans.

Nu är första tvätten snart klar nere i tvättstugan och jag har typ 3 stycken kvar att hinna med innan tvättiden tar slut kl. 17. Idag ska hela lägenheten städas och allt ska packas inför London-resan imorgon. Det lär bli en hel del funderande på den packningen, eftersom vi ska försöka åka med enbart handbagage. Dvs jag ska få ner allt jag behöver i en kabinväska och handbagage får ju inte innehålla vassa saker (dvs ingen rakhyvel eller nagelklippare) och sedan har vi ju den roliga delen med vätskor... Får bara ta med en viss mängd vätska i handbagaget och i vätska räknas tex läppglans, foundation, schampoo, balsam, lotion, ansiktskräm.... You name it! Schampoo och sånt kan man ju köpa när man kommer dit, men det är ju najs att få ta med sitt smink och ansiktskräm. Får väl se hur spännande det blir att sortera ut vad som ska med och inte. För att toppa det hela så ska väskan inte väga mer än 10 kg. En solklar utmaning är vad det är... ;)

Tack och lov så börjar förkylningen lugna ner sig och det känns ju skönt. Ska bara ducka för de sista magbakterierna på jobbet så verkar julen vara på väg utan problem sedan... ;) Nu ropar tvätt maskinen på mig. :)

Inga kommentarer: