lördag, december 29, 2007

Fint besök från landet minsann... ;)

Idag fick vi fint besöka av familjen Werneholm-Öxle, dvs lillebror med tjej och deras minsta buse Felix. De var i stora staden för att hämta ett skåp och passade på att hälsa på när de ändå var i närheten. Det var väldigt kul att se dom igen, det var ju ett tag sedan sist kan man säga. Felixen lyckades till och med vinka till sin faster i Visby via webcam och fes så att Calle höll på att kräkas. ;)


Attans söt är han med sitt långa hår ;)

Igår var vi hemma hos Magnus och spelade spel, drack rödvin och inspekterade hus och nya bebisen. :) Född på min födelsedag är hon, lilla Sindra, och hon har världens coolaste hår som står rätt upp. He he.


Kul hade vi och vi var inte hemma förrän sent... eller tidigt kanske man ska säga. Var hemma vid 2:30, Elliot sov till 9:30 idag. Har nog nästan aldrig hänt innan. :)

2 kommentarer:

lillasyster sa...

har dom en ny?? där ser man! söt hon va den lille! alltså Sindra :)

mamsen sa...

Hej!
Visst ser man att Magnus fått till den ungen. Marika pratar om att klippa honom för nu börjar tanterna kalla honom för den lilla flickan. Jag kommer ihåg att det var svårt att klippa lockarna av Magnus oxå. Kul att ni kunde träffas nu när de ändå tagit sig så långt från Grästorp. Kram på er.