måndag, november 26, 2007

Personalbrist...

Oj vilken dag det har varit! Kom till jobbet och fick den "goda" nyheten att 2 kollegor var hemma för VAB samtidigt. Lite knepigt att få ihop det kan man säga, men vi fick en vikarie i alla fall och vi hjälptes åt som resurser så det gick okej. Får väl se hur det går imorgon när vi drar igång projekt pepparkakshus... He he.. Swedbank har en hustävling som vi tänkte vara med i så imorgon ska här bakas pepparkakshus! :) Ska bli riktigt roligt faktiskt, har liksom inte hängt med i veckorna här som vanligt så att det nu ska vara första advent känns ju helkonstigt. Men det är väl bara att hänga på och hoppas att man är i fas någon gång lagom till julafton. ;)


Så här seriöst lär vårt bygge inte bli men vi ska göra vad vi kan. Barnen vill bygga pepparkakshuset från Hans och Greta så så blir det. :)

Vill man förresten se fler hus som det här ovan och dessutom hitta massa julkul så kolla in Julälskarens hemsida. Jättefina hus och tips! Man blir väldigt sugen på att dra igång ett seriöst byggprojekt här hemma med. Får väl se hur långt den inspirationen räcker. :)

1 kommentar:

mamsen sa...

Lycka till med baket
Kram