måndag, oktober 15, 2007

Tack för i helgen tjejer!! Det var toppen!


Catten in action!! :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så har tjejträffen kommit och gått... men vilken dag/kväll vi hade!

Catten, Sara och Suss hämtade upp mig och Ellioten vid 10:30 och vi packade in oss i rally-Hondan och siktade in oss på skogen. Efter en stunds färd över åkrar, genom skog och mellan fårhagar (väldigt mycket får faktiskt) så hittade vi hem till Duracellen och Reine där vi skulle möte upp resten av gänget. Vi intog huset med väskor, påsar och Elliot och strax ramlade de andra in. Det var jättekul att träffa alla igen. Har inte sett många av dom på evigheter! Mycket kramande blev det. :)

När alla kommit satte Duracell oss i arbete med att rensa svamp och fixa lunch. Hon hade plockat en gigantisk korg med svamp och det tog ett tag att ta sig igenom den kan jag säga. Medan några av oss rensade svamp så satte de andra fart på spisen och inom kort serverades det varma mackor med svampstuvning och tomat- och löksoppa. Mums!

Efter maten var det kaffe och sedan var det dax att packa ihop ungar, hund, tjejer, kläder, fika, skydd och hjälmar för att ta oss till fältet där det skulle köras cross. Några av tjejerna hjälpte till att köra crossar till fältet, några körde bort Ullis bil och vi andra tog en promenad bort. Elliot hittade snabbt en kompis som körde honom på crossen. Sååå nöjd unge! ;)

Väl framme dök flickorna ner i lådan med skydd för att hitta något som passade och sedan var det instruktionsdax. Duracell och Reine instruerade och gav en och annan förhållningsregel innan det var dax att köra. Det tog inte länge innan det var full fart runt fältet där killarna och Duracell fixat en bana och till och med skyfflat ihop ett par hopp. En och annan vurpa fick vi se under dagen men också ett och annat riktigt högt hopp faktiskt. Catten och Ullis vann tävlingen för största fånflin vill jag nog påstå. ;)

Själv är jag inte så förtjust i andra hästkrafter än de som går på fyra ben och består av en enda hästkraft så jag ägnade mig åt att fota glada tjejer i full fart runt fältet och åt att gå runt med Suss lille Leo, 3 månader, i sele på magen. Råkade dessutom hitta lite kantareller när jag kikade upp i skogen så min dag var minst lika bra som de andras. ;) Alla gillar vi olika saker. :)

Efter en värmande fika med nyponsoppa, blåbärssoppa och kaffe så var det mer körning på programmet och det sattes även ihop en lagtävling. Tjejerna må vara snälla i vanliga fall, men tävlingsinstinkt har dom allihop. ;) Det var jättekul att se hur alla verkligen bidrog med det som de kunde för att vinna tävlingen. Isa gjorde en superinsats och körde sina 3 varv med stort mod! Härligt att se! :) Elliot körde slut på 3 chaufförer och åkte hur många varv som helst. :)

När alla kört så mycket de orkade så åkte vi tillbaka till Duracell för att lasta av alla saker på rätt ställe och sedan tog vi olika bilar tillbaka till Borås för att duscha, byta kläder och ses hemma hos Catten där kvällens middag skulle serveras. Medan Suss duschade lånade jag Leo ett tag. Han somnade i min famn och snuttade på tummen. Underbart söt unge det där.

Tjejerna droppade in i finkläder efter ett tag och maten drogs igång. Toast med svampröra till förrätt, räkpanna till varmrätt och cheesecake till efterrätt. Allt var riktigt, riktigt gott och middagen genomfördes under mycket skratt och prat (så klart) ;) Det genomfördes en "rundvandring" och alla fick berätta vad som hänt sedan sedan sist. Att gå igenom 15 tjejer och vad som hänt det senaste halvåret, eller åren för vissa av oss, tog sin lilla tid men det var kul att höra vad som hänt. Det fanns både giftermål, nya jobb och nya bebisar att berätta om. Så grattis alla, till alla härliga saker som hänt er! :)

Efter maten vidtog mycket prat och skratt och vi hade otroligt trevligt. Av olika anledningar började folk så småningom att droppa av och helt plötsligt var det bara jag och Catten kvar. Catten fick den lysande idén att gå till Bishops och ta en sista öl för kvällen och det var ju en fantastiskt bra idé. Så vi slängde på oss ytterkläderna och trampade ner till stan, när Catten helt plötsligt tittar på sin klocka och ser att Bishops redan har stängt. Klockan på videon visade 00:15, när den egentligen var 01:15... Aningens snopet, men va fasen... *skrattar* Vi kunde i alla fall skratta åt eländet!

Så tack alla tjejer för en underbar dag/kväll/tidig natt!! Det är så härligt att träffa alla er starka, öppna och glada människor, man går runt och ler i dagar efteråt. :) Ser fram emot januariträffen... Var det någon som sa afrikansk dans? :)


Duracell och Elliot


Suss, Catten och Johanna med breda axlar ;)


Jag & min nya kompis Leo :) Sötnos!


Elliot - världens coolaste hjälmfoting! ;)

1 kommentar:

mamsen sa...

Gud, vilken härlig träff.Jag blir riktigt avundsjuk. Stilig kille den där Elliot.
Blev ingen bostadsrätt nu heller.
Kramar särskilt till mormors kille