fredag, oktober 12, 2007

Dagens nyheter... ;)

Så har då den här arbetsveckan gått, utan att jag fick vara med. ;) Busmonstret startade veckan med svinkoppor, som sedan poppade upp lite här och var så det var ju bara att anmäla VAB och stanna hemma. På nätterna kom den falska kruppen igång, som vanligt när han e på väg att bli förkyld. Nu är dock kopporna under kontroll, de ger sig fort om man känner igen dom innan de stora blåsorna kommer, men han har fortfarande en ettrig hosta, kruppliknande på nätterna och mer rethosta på dagarna. Han är dock relativt pigg och humöret är som vanligt... Som pappa skulle säga: "Ett jämt och bra humör, arg för jämnan!" He he..

Idag har vi hemmakväll jag och monstret medans sambon ska ut och bowla med vänner. Imorgon är det tjejträff så monstret får följa med ut till Duracellen och åka cross på dagen. Kvällen får han spendera med sambon och, misstänker jag, extraflickvännen Jeanette.. dvs Playstation 3:an som sambon döpte i somras. ;) Jag ska på middag med tjejerna som jag inte sett på evigheter. Ska bli jättekul faktiskt. Träffarna med dom här tjejerna brukar bli helt galna och jag ser verkligen fram emot det. Det har ju hänt en del sedan sist, både giftermål och barnafödslar, så från att ha varit barnförbjudna träffar kommer det bli något mer familjevänligt. ;)

Tänkte ta mig i kragen och ta med monstret ut på stan en sväng. Hittade en fin-fin partytopp i senaste Damernas som jag tänkte ta mig en titt på. :) Kanske kan jag hitta något att shoppa upp mina presentkort med oxå.

Kommentar till mammas kommentar: Ja, du kan nån min blogg via Helenas och du kan nå hennes via min. Om du kollar på länkar längst ner på vänsterkanten här så finns en länk till henne. :) Kram!


Inga kommentarer: