onsdag, maj 02, 2007

Hufvudstaden - here we come! ;)

Sitter nu på X2000 med nosen inriktad mot Hufvudstaden för en 3-dagars vistelse tillsammans med 18 andra som jobbar inom min kommundel. Resans inriktning är språkutveckling, men det känns lite som att vi ska göra annat med. Första stoppet idag är rundvandring i riksdagshuset och sedan bär det av med tunnelbana till botkyrka för att hälsa på en skola där. Kvällens middag intas på Gyldene Freden runt 19:30.

Än så länge har jag hunnit med att få första dosen koffein i bistrot på tåget och lyckades även trycka i mig en macka med ost och skinka. Jag är usel på att äta frukost. Lyckades få i mig en multivitamin, en zinktablett, en allergitablett och en betakaroten i morses vid 5-tiden. Sabla tåg att få upp folk tidigare än tidigt.

Sonens otäcka svinkoppor, som nu spridit sig vackert kring ögat och över tinningen, gav honom en resa till Trollhättan för sjukvård hemma hos mormor tills jag kommer hem på fredag. Han var inte alltför ledsen för det och i ärlighetens namn så tror jag inte mormor var det heller. ;) Förhoppningsvis är han frisk snart och penicillinet bör ta bort kopporna... hoppas jag i alla fall. Men otäck ser han ut den stackaren, även om han är otroligt tapper och duktig på att inte pilla på dem.

Dax att fortsätta jaga dagens lunchställe för vårt lilla (?) sällskap. ;) Nån som har ett bra tips kan ju vänligen meddela mig snarast... ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

det är nog fellänkning på Lisas länk. =/

Fossing sa...

kollar upp den...

Fossing sa...

man ska se sig för när man stavar... ;) nu stämmer den å man hamnar hos rätt lisa... :D